divendres, 7 de maig del 2010

Turandot

Benvolguts pares i mares,

Dimecres 7 de maig vàrem fer una reunió informativa per xerrar del vestuari de l’obra de teatre de dia 26 de maig. El títol és Turandot i els nins aniran disfressats de xinesos.

Els vostres fills vos duran a casa un bocí de roba negra marcat per fer una camisa sense mànigues. Abans de tallar pensau que heu d’adaptar el patró a la talla del vostre fill. (el patró està fet per na Laura de 3rB). També duran un bocí de tela de color per fer una faixa que duran per damunt de la camisa. Si vos sobra roba després de fer la faixa, la podeu aprofitar per decorar la camisa (lletres xineses, dibuixos…)

Els nins també hauran de dur uns calçons negres. Durant la representació els nins no duran sabates.

A classe farem un capell xinés per acabar de completar la disfressa. Un parell de nines (ja vos avisarem) no duran capell i els hauríeu de fer un recollit.

El dia de l’estrena , (26 de maig) farem una 1a representació al dematí per les escoles i una altra a les 18 hores per les famílies. Els nins hauran de venir a les 9 a l’escola i després a les 17:15 a l’auditorium. Necessitarem ajuda per maquillar, tant al dematí com a l’horabaixa. Aquells pares que puguin venir a ajudar, per favor posau-vos en contacte amb nosaltres.