divendres, 18 de desembre del 2009

Entrega de notes

Avui entregam les notes i vos hi adjuntam aquesta carta:

Benvolguts pares i mares:

Amb el butlletí de notes tradicional enguany vos hi adjuntem un full d’interpretació dels resultats acadèmics dels vostres fills amb la intenció de facilitar-vos l’anàlisi i el seguiment d’aquests.

Es tracta d’una gràfica on es reflecteixen tant els resultats del nin per assignatura com la mitja dels resultats de tota la classe en aquesta mateixa assignatura. D’aquesta manera podreu valorar en la seva justa mesura els resultats de les distintes àrees. Potser no tendrà el mateix valor un notable en una àrea que en una altra, com més baixa sigui la mitja de la classe en aquesta assignatura més valor tendrà la nota.

Teniu dues gràfiques: una línea verda amb els resultats del nin i una blava amb la mitja de la classe. Si la verda està per damunt la blava és positiu, el nin està per damunt la mitja de la classe, si la blava està per damunt és negatiu, el nin està davall la mitjana de la classe

L’altre cosa que vos serà molt útil és la mitja del trimestre. Vos hem subratllat la mitja de totes les àrees. És un nombre del 0 al 100%. Damunt aquesta mitja teniu el resultat de la classe (aquest primer trimestre un 68 %). Podríem dir que aquest percentatge és el resum de totes les àrees i és el número que han de millorar pel 2n trimestre. Guardeu aquest full i el podreu comparar amb el del 2n trimestre.

Feina per aquestes vacances:

· Llegir un poquet cada dia

· Aprendre totes les taules de multiplicar i fer tres multiplicacions de 1 xifra cada dia i fer qualque problema

· Fer un parell de copiats i dictats

· Llegir un poquet més

(podeu aprofitar les mateixes activitats, lectures, problemes que hi ha als seus llibres)

Bones Festes!

Alberto i Juana Mari